Jurassic World: Yıkılmış Krallık’tan ilk görüntü internete düştü - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

24 Kasım 2017 Cuma

Jurassic World: Yıkılmış Krallık’tan ilk görüntü internete düştü


Haber: Javanshir Gadimov

Jurassic World (2015) filminin devamı olan Jurassic World: Yıkılmış Krallık’tan (Jurassic World: Fallen Kingdom - 2018) ilk görüntü internete düştü.

Jurassic World’un devam filmi Haziran 2018’te vizyona girecek. Ancak filmin konusu ve diğer ayrıntılar çok gizli tutuluyor. Şimdiye kadar hiçbir detay da verilmedi. Ancak devam filminden ilk görüntüyü Jurassic World’un yönetmeni ve yeni filmin de senaryo yazarları arasında olan Colin Trevorrow paylaştı.

Juan Antonio Bayona’nın yönettiği Jurassic World: Yıkılmış Krallık’tan (Jurassic World: Fallen Kingdom - 2018) yayınlanan ilk görüntü çok kısa ama bazıları özellikle yavru velociraptoru çok tatlı bulacaktır. Filmin ilk fragmanının gelecek ay yayınlanması bekleniyor.

Bu arada Jurassic World ile ilgili karışık düşüncelerim var. Her ne kadar orijinal seriyi çok seviyor olsam da 2015’teki yeni filmi çok başarısız bulmuştum. Çünkü bildiğimiz eski senaryo neredeyse aynı karelerle sadece yeni aktörler kullanılarak çekilmiştir. Yenilik bunun neresinde? Eski filmi izleyelim daha iyiydi. Devam filminin nasıl olacağını ise çok merak ediyorum.

Jurassic World (2015) ile Jurassic Park’ın (1993) sahnelerinin kare kare karşılaştırılmış halini buradan görebilirsiniz.

Ayrıca filmin vizyon tarihinin de 22 Haziran 2018 olduğunu hatırlatarak, sözü çok uzatmadan paylaşılan videoyu verelim.

3 yorum: