Jurassic World 2’nin ilk fragramı yayınlandı: “Daha çok dinozor” vaat ediyor - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

8 Aralık 2017 Cuma

Jurassic World 2’nin ilk fragramı yayınlandı: “Daha çok dinozor” vaat ediyor


Haber: Javanshir Gadimov

Jurassic World: Yıkılmış Krallık (Jurassic World: Fallen Kingdom - 2018) filminin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda ise özellikle “sizin şimdiye kadar gördüğünüzden daha çok dinozor göreceksiniz” vaadi dikkat çekiyor.

Jurassic World: Yıkılmış Krallık, Jurassic Park film serisinin beşinci filmi. 2015 yılında Jurassic Park konusunun yeniden yapımına başlanılmış ve Jurassic World’ün ilk filmi sinemaseverle buluşmuştu. Devam filmi olan Jurassic World 2, Haziran 2018’de sinemalarda gösterilmeye başlanacak.

Geçtiğimiz günlerde filmden, bir dinozor yavrusu görseli olan bir fotoğraf, ardından çok kısa bir tanıtımdan sonra, şimdi de ilk fragman yayınlandı. Fragman Jurassic World severlere özellikle “sizin şimdiye kadar gördüğünüzden daha çok dinozor göreceksiniz” vaadinde bulunuyor. Zaten fragmanda da bunu görüyoruz.

Peki fragmanda neler var ve filmin konusu ne? Öncelikle fragman Claire’in Owen’in dinozorlar olan adaya geri dönmek için ikna etmeye çalışıyor. Ayrıca adada patlamak üzere olan bir yanardağ olduğu ve görevlerinin de dinozorları bu felaketten kurtarmak olduğunu öğreniyoruz. Tabii fragmanın devamında bir dizi dinozor görüyoruz. Söz verildiği gibi, brachiosaurus, T-Rex diye bildiğimiz tyrannosaurus, diğer filmlerden de çok iyi bildiğimiz velociraptor ve sair, fragmanda gördüğümüz dinozor türlerinden ismini bildiklerimdir.

Fragmanda ayrıca Jurassic Park’tan bildiğimiz aktör Jeff Goldblum’u da görüyoruz. Her zamanki tarzı ile insanları uyarlama çalışıyor: “Bu yaratıklar buradan bizden önce vardı ve eğer dikkatli olmazsak bizden sonra da burada olacaklar.”

Jurassic World (2015) benim için hayal kırıklığıydı. Sanki eski filmlerden parçalar izliyor gibiydim. Bakalım bütün bu “sizin şimdiye kadar gördüğünüzden daha çok dinozor göreceksiniz” vaatleri ile Jurassic World 2 nasıl bir film olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder