2018’de vizyona girecek ve merakla beklenen 9 çizgi roman filmi - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

6 Ocak 2018 Cumartesi

2018’de vizyona girecek ve merakla beklenen 9 çizgi roman filmi


2017 çizgi romanlardan uyarlanan filmler için çılgın bir yıl olmuştu. Bir yandan bu film türünü yeniden icat eden Logan tarzı filmle sevilen bir karakterle vedalaştık. Bir yandan da Spider-Man: Homecoming ile sevilen başka bir karakteri farklı yönleriyle görme imkânı elde ettik.

Wonder Woman ise 2017’de çizgi roman filmleri arasından en çok konuşulan ve beğenilen film oldu. Tabii Justice League’i de unutmayalım. Kimilerine göre büyük hayal kırıklığı ve başarısız bir film, kimilerine göre ise başarılıydı. Ancak eleştirmenlerden düşük not alan filmden sonra yapımcılar devam filmlerini mercek altın aldı. Guardians of the Galaxy  ve Thor: Ragnarok filmlerinin ise sadece ismine değinerek geçiyorum.

Kısacası 2017 farklı çizgi roman filmleri ile beyaz perdede yerini alırken, 2018 için de yüksek bir beklenti de bıraktı.

Peki 2018’de sinemaseverler hangi çizgi roman filmlerini merakla bekliyor. İşte 2018’de vizyona girecek 9 çizgi roman filmi:

9. The New Mutants


Filmin X-Men’in bir alternatifi olacağı ifade ediliyor. Bu türe farklı bir bakış açısı sunacak. Ancak fragmanından filmin korku gerilim tarzı bir film olacağı anlaşılıyor. X-Men’in alternatifi dedikten sonra filmi korku gerilim türüne çevirerek yeni bir şey yapayım derken beklentileri suya düşürmüşler de olabilirler.

8. Deadpool II


İlk filmi başarılı olunca Deadpool’un devam filmi de kaçınılmazdı. İşte Deadpool II, Haziran 2018’de sinemaseverlerle buluşacak.

7. Venom


Venom’u 2007’deki Spider Man 3’ten biliyorsunuz. Peter Parker’in bir ara kendisini kaybederek üzerine yapışan siyah bir maddeyle geçirdiği dönüşüm işte venom denilen bu uzaylı yaradığın maharetleriydi. Peter Parker en sonundan ondan kurtulurken şimdi yeni bir filmle karşımıza çıkıyor.

6. Spider-Man : Into The Spider-Verse


Siper-Man’in bu kadar ünlü olması sonucu Sony ilk defa bu karakterin animasyon filmini yaptı. Film ile ilgili çok az şey biliniyor. Bekleyip göreceğiz.

5. Black Panther



İlk defa Captain America: Civil War filminde gördüğümüz Black Panther, şimdi de kendi filmi ile beyaz perdeye çıkıyor.

4. X-Men: Dark Phoenix


Başarısız devam filmlerinden sonra X-Men, filmin isminde de ima edildiği gibi Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğmak istiyor. Konusu ise Jean Grey’in karanlık Phoenix gücü tarafından ele geçirilmesini anlatıyor.

3. Aquaman


Aquaman’in işi zor. Justice League’in başarısızlığından sonra Aquaman’in hala iş yapabildiğini kanıtlamak zorunda. Ancak şimdiden büyük bir hayran kitlesi olduğunu da göz önüne almak lazım.

2. Ant-Man And The Wasp


Ant-Man And The Wasp, 2018’de vizyona girecek ikinci Marvel filmidir. Bu küçük, iğne boyutundaki kahramanın ne yapacağını izleyip göreceğiz.

1. Avengers: Infinity War

En son, birinci sırada ve benim en merakla beklediğim çizgi roman filmi. En sevdiğim karakter Hulk olunca onun yer aldığı bütün merakla beklenir ve izlenir.

6 yorum:

  1. Bu tarz filmler benim çok ilgimi çekmese de Aquaman'ı bekliyorum nedense... Çok dilden dile dolanıyor, o sebeple belki de merakım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu türü beğenmese de herkesin listeden merak ettiği bir film vardır. Dediğiniz gibi bazıları çok konuşuluyor.

      Sil
  2. Özellikle Deadpool 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum. :)
    takipteyim sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha birincisini düzgün izlemedim. İzlediğim bir kaç sahne ilgimi çekmişti ama. Bunun fragmanı çok ilginç.

      Sil
  3. Birkaçını ben de sabırsızlıkla bekliyorum :) Sevgiler.

    YanıtlaSil