Leonardo DiCaprio’nun yapımcılığını yaptığı “Robin Hood” filmi “Titanic” gibi batıyor - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

24 Kasım 2018 Cumartesi

Leonardo DiCaprio’nun yapımcılığını yaptığı “Robin Hood” filmi “Titanic” gibi batıyor


Leonardo DiCaprio, gerçek yaşamındaki “Titanic” faciası ile karşı karşıya. Çünkü sahibi olduğu Appian Way şirketinin yapımcılığını yaptığı yeni “Robin Hood” filmi, çok düşük ve olumsuz değerlendirmeler aldı.

Rotten Tomatoes’ta filmin aldığı puan sadece yüzde 12. Birkaç gün önce bu puan yüzde 14’tü ve demek ki düşmeye devam ediyor. Filme puan ve yorum veren 78 kişiden sadece 9’u olumlu derken, 69’u çürük (olumsuz) puanı verdi.

Filmde Robin Hood’u Taron Egerton oynuyor. Filmdeki diğer oyuncular ise şöyle: Jamie Foxx, Jamie Dornan, Ben Mendelsohn ve Eve Hewson.

Filmin yönetmeni koltuğunda ise Otto Bathurst’u görüyoruz. Oyuncu kadrosu A-takımından seçilmesine rağmen, DiCaprio ve diğer yapımcı ortaklarının yönetmenliği neden Otto Bathurst’a verdiği merak ediliyor. Çünkü Bathurst televizyondan geldi ve hiç uzun metrajlı film deneyimi bulunmuyor.

DiCaprio’nun şirketinin “Robin Hood”ta kaç parasının battığı bilinmiyor ancak eğer maliyeti 100 milyon dolarsa, kayıplar çok büyük olacak ve bütün ortakla tarafından paylaşılacak.

Filme ilgili yorumlar ise aşağı yukarı benzerdir. Örneğin Washington Post, film ile ilgili yorumunda “çok fazla tatsız tarihi spekülasyon ve şimdiye kadar yazılan en tembel aksiyon filmi klişeleri içeriyor” değerlendirmesinde bulunuyor.

1 yorum:

  1. Filmin varlığından yeni haberim oldu. İyidir kötüdür bilemem ama ben başrolü Robin Hood'a yakıştıramadım. Robin Hood deyince aklıma esmer sakallı biri geliyor :-)

    YanıtlaSil