Rick Grimes’a ne oldu ve The Walking Dead yönetiminden 3 film açıklaması - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

5 Kasım 2018 Pazartesi

Rick Grimes’a ne oldu ve The Walking Dead yönetiminden 3 film açıklaması


Son yılların en popüler dizilerinden olan The Walking Dead’de yeni gelişmeler yaşanıyor. 9 yıldır devam eden ve geçen gece 9. Sezonun 5. Bölümü yayımlananda dizide en çok merak edilen konu Rick Grimes’e ne olacağıdır. Tabii buna ek olarak dizinin yönetiminden özellikle Rick’i anlatan 3 uzun metrajlı film yapılacağı açıklaması geldi.

SPOİLER İÇERİR

Bu kısımda anlatacaklarım, dizinin son bölümünü izlemeyenler için spoiler içeriyor. 9. Sezonun 4. Bölümü, Rick’in attan düşmesi ve zombie sürüsünün de üzerin gelmesi ile sona ermişti. Rick’in nasıl kurtulacağı merak ediliyordu. Rick yaralı olsa da kurtuluyor ancak ara ara baygınlık geçiriyor ve geçmişteki bazı karakterler ile diyaloglarını görüyoruz. Bir anlamda Rick ben yorumdum ve artık gidiyorum diyor.

Tabii tam anlamıyla gitmese de bundan sonra dizide Rick’i göremeyeceğiz. Çünkü arkadaşları Rick’in bölümün sonundaki patlamada öldüğünü düşünürken, daha önce birkaç defa görünen gizemli helikopter tarafından kurtarılır ve bilinmeyen bir yere götürülür.

Tabii dizinin fanları Rick’e ne oldu sorusuna cevap ararken daha fazla soru ile baş başa kaldı.

İlgili - Yeni “The Walking Dead” dizisi ve diziden ilk kareler

RİCK’İ ANLATAN 3 FİLM YAPILACAK


Bu arada son bölüm yayımlandıktan birkaç saat sonra The Walking Dead’in içerikten sorumlu üst düzey yöneticisi Scott M. Gimple, Rick’in hikâyesinin 3 uzun metrajlı film ile devam edeceğini açıkladı. “Şu anda 3 film üzerinde çalışıyoruz.” diyen Gimple, “Önümüzdeki birkaç yıl boyunca özel bölümler yapacağız, yeni dizi ihtimali de büyük olasılıktır.” diye konuştu. Geçmişle ilgili bölümler yapılacağını da söyleyen Gimple, eski karakterlerle birlikte yeni karakterler de olacağını belirtti.

RİCK’İ OYNAYAN ANDREW LİNCOLN TAMAMEN Mİ AYRILDI?


Yabancı basında yer alan haberlerde yer alan bilgiler ışığında görünen o ki Rick Grimes karakterini oynayan Andrew Lincoln diziden tamamen ayrıldı. Dizi yönetimi ilk önce Rick’in öleceğini söylese de son bölümde ölmediğini görüyoruz. Rick’in hikâyesine 3 filmle devam edilecek.

Bu arada Andrew Lincoln ise diziden ayrılma sebebini ailesi ile daha fazla zaman geçirmek olarak açıklamıştı. Lincoln, İngiltere’de yaşıyor ve dizi için yılın 9 ayını Atlanta’da geçirmek zorunda kalıyordu. Şimdi ise filmler için sadece 2 ay Atlanta’ya gidecek. Tabii bu durumda ailesi ile daha fazla zaman geçirecek.

Gimple ise bahsettiği filmlerin Rick karakterine odaklanacağını ve televizyonda yayımlanacağını bildirdi.

İlgili - Rick Grimes: My mercy prevails over my wrath (Merhametim gazabımı yendi)


9 yorum:

  1. Zaten son sezon ekstra oldu. Ratinglerin düşmesi de bunun bir kanıtı bence.
    3 film biraz fazla gibi geldi sanki bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Planı 3 diye yapmışlar ama bakarsın ilk ikisinden beklediklerini alamazlarsa üçüncü olmaz. :-)

      Sil
  2. Rick'in ayrılması bütün emekleri boşa çıkaracak, ana karakterin ayrılması kötü oldu.

    YanıtlaSil
  3. Rick olmadan olmaz lütfen geri gelsin sadece rick için onun olduğu bölümleri 2 kez izledim rick gelsin

    YanıtlaSil
  4. ne saçma iş arkadaş ya meggie bir anda yok rick helikopter aldı götürdü dizinin içine ettiniz ya ortalık negana kaldı

    YanıtlaSil
  5. Mağdem dizide oynamiyacaktin niye girdin?? Daha izlenir mi bu film?

    YanıtlaSil
  6. 10.sezonda rick yok demek mk izlenmez bu dizi baş rol çıkarmı diziden

    YanıtlaSil