Yeni “The Walking Dead” dizisi ve diziden ilk kareler - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

5 Ekim 2019 Cumartesi

Yeni “The Walking Dead” dizisi ve diziden ilk kareler

Yeni The Walking Dead dizisi


AMC, yeni bir “The Walking Dead” (TWD) dizisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni diziden ilk kareler artık yayımlandı. Peki, yeni dizi ne anlatacak, hangi zamanda geçiyor? Bu ve diğer ayrıntılar bu yazımızda.

Yeni “The Walking Dead” dizisi 2020’de geliyor


“The Walking Dead” (Yürüyen Ölüler) son yılların en başarılı zombi, kıyamet sonrası konusunu işleyen korku türü dizilerinden biri. TWD bu yıl 10. Sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Ana karakterlerinden birçoğunu kaybetmesine rağmen (mesela Rick Grimes, Carl Grimes, Glenn Rhee ve diğerleri) dizi hala ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Bütün bunlara ek olarak TWD dünyası kardeş dizilerini de üretmeye devam ediyor. Bunlardan ilki Fear the Walking Dead, 2015 yılından yayımlanmaya başlanmış ve yakın bir zamanda da beşinci sezonunu tamamladı.

AMC ise şimdi yeni bir “The Walking Dead” dizisi çıkarmaya hazırlanıyor. Dizinin ismi henüz netlik kazanmadı. Ancak AMC diziden ilgi çeken ilk kareleri, fotoğrafları yayımladı.

İlgili - Rick Grimes’a ne oldu ve The Walking Dead yönetiminden 3 film açıklaması

Yeni The Walking Dead dizisi


Yeni TWD dizisi ve oyuncu kadrosu


Diziden ilk karelerle birlikte, oyuncu kadrosunda da kimler olacağı açıklanmaya başlandı. Dizide yer alacak isimler ve karakterlerinin isimler şu şekilde: Aliyah Royale (Iris), Alexa Mansour (Hope), Annet Mahendru (Huck), Nicolas Cantu (Elton), Hal Cumpston (Silas) cw Nico Tortorella (Felix).

Bu arada yeni dizinin, ilk zombi salgınından 10 yıl sonraki bir dönemde geçeceği bildirildi. Bu da şu demek oluyor ki orijinal The Walking Dead dizisinin şu an bulunduğu zaman diliminde geçecek.

Henüz ismi belirlenmeyen bu yeni dizi 2020 yılının ilkbaharından TWD hayranları ve izleyicilerle buluşacak.

Yeni The Walking Dead dizisi


Yeni dizinin konusu ve sinopsisi


Şimdiye kadar açıklanan bilgilerden şunu biliyoruz. 2020 yılının ilkbaharında çıkacak dizinin iki kadın ana karakteri var. Karakterlerin hepsi de zombi çağının ilk nesli ve bulundukları ortam ve koşullar, hepsini temelden değiştirecek. Bazıları iyi ve bazıları da sonsuza kadar kötü temsillerine bürünecek.

Korku türü dizinin ilk 10 bölümü, geçtiğimiz yaz aylarında Virginia’da çekildi.

Fotoğraflar: Sarah Shatz ve Jojo Whilden /AMC. Daha fazla fotoğraf için AMC sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder