Daniel Craig, 25. James Bond filmi için son defa kamera karşısına geçecek - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

6 Aralık 2017 Çarşamba

Daniel Craig, 25. James Bond filmi için son defa kamera karşısına geçecek


Haber: Javanshir Gadimov

25. James Bond filmi için çalışmalar artık başladı. Bazı kaynaklara göre filmin yönetmen koltuğuna Christopher Nolan geçecek. Ayrıca Daniel Craig de son defa James Bond olarak karşımıza çıkıyor.

Bu yılın başlarında Daniel Craig, 2019’da vizyona girecek James Bond filmi için son defa ünlü İngiliz casusunu canlandıracağını açıklanmıştı.

Filmin yönetmen ve oyuncu kadrosu ile ilgili net bilgiler henüz yokken, bazı söylentilerde yönetmenlik için Christopher Nolan’ın ismi geçiyor.

Şimdi de bir İspanyol internet sitesi, hem ABD hem de İngiltere’deki kaynaklara dayanarak, Dunkirk’in yönetmeni Christopher Nolan’ın 25. James Bond filmi için seçildiğini yazdı.

Haberde, “İki farklı kaynak, biri ABD’den diğeri İngiltere’den, Nolan’ın yönetmen olacağını söylerken, artık film üzerinde de çalışmaya başladığı bilgisi geldi.” deniliyor. Site ayrıca bu konuda resmi açıklamanın Ocak - Şubat 2018 döneminde yapılabileceğini de vurguladı.

Geçen ay James Bond filmleri yapımcısı Barbara Broccoli da 25. filmin yapılacağını söylerken, “En önemli ve en büyük parça olan Daniel (Craig) yerini buldu. Geri dönmesine çok sevindim.” demişti.

25. James Bond filmi Kasım 2019’da sinemasever ve James Bond hayranları ile buluşacak.

4 yorum:

  1. Bond serisi ve Daniel Craig ilgimi çekmiyor ama Nolan çekerse izlerim. Umarım doğru haberdir.

    YanıtlaSil
  2. Bir tek ben miyim bilmiyorum ama bu adamı Bond karakterine hiç yakıştırmıyorum. Bir Gyllenhal bir Fassbender, Gerard Butler dururken!!!

    YanıtlaSil