Ridley Scott “Yaratık” hakkında: Canavar neredeyse ömrünü doldurdu - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

6 Kasım 2017 Pazartesi

Ridley Scott “Yaratık” hakkında: Canavar neredeyse ömrünü doldurdu


Haber: Javanshir Gadimov

Ünlü yönetmen Ridley Scott, yeni Yaratık filminin yapımı konusunda şüpheleri olduğunu söyledi. Scott’a göre “canavar artık neredeyse ömrünü doldurdu”.

Ridley Scott daha önce yaptığı iki filmin devam filmlerini yönetmek seçimi ile karşı karşıya kaldığını açıkladı. Scott, Prometheus (2012) filminin devamı olan Yaratık: Covenant (2017) filmi ile devam etmeyi seçmiş. Bununla da Scott’un yönettiği Blade Runner (1982) filminin devamı olan Blade Runner 2049 (2017) filmini yönetmek görevi de Denis Villeneuve’e verilmiş.

Yaratık: Covenant’ın hâsılatı beklendiği gibi olmayınca, serinin devamı yapılamayabilir. Scott ise daha iki Yaratık filmi yapabileceği yönünde konuşmuştu önceleri. The Hollywood Reporter’e yeni verdiği röportajında Scott, bu aralar yapımcılık ve yönetmenlikler ile yoğun olduğunu söylerken, yaratık serisinin artık neredeyse zamanını dolduğunu da kaydetti.

Scott, “Prometheus’u devam ettirmenin güzel bir iş olduğunu düşünmüştüm. Çünkü sıfırdan güzel bir başlangıç yapmıştık. Bundan dolayı Covenant ile aynı fikri takip ettik ve Yaratık serisini yeniden dirilttik.” dedi.

Buna rağmen Scott şunu da kabul etti: “Şahsen canavarın (yaratık) artık neredeyse ömrünü doldurduğunu düşünüyorum.”

Tabii henüz kesinleşen bir şey yok ama Yaratık serisinin devam filminin devamına artık şüpheyle yaklaşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder