13 yıl aradan sonra “İnanılmaz Aile” geri geliyor ve ilk fragman yayınlandı - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

18 Kasım 2017 Cumartesi

13 yıl aradan sonra “İnanılmaz Aile” geri geliyor ve ilk fragman yayınlandı


Süper kahramanlardan oluşan bir aileyi anlatan İnanılmaz Aile (The Incredibles - 2004) filminin üzerinden 13 yıl geçti. Özellikle filmin son sahnesi hikâyenin devam edeceği izlenimi vererek bitmişti. Film de büyük beğeni toplamıştı. Ancak buna rağmen neden şimdiye kadar devam filmi yapılmadı diye merak ediyordum. İşte sürpriz bir haber geldi. “The Incredibles 2” yakında sinemaseverlerle buluşacak. Hatta ilk teaser fragmanı da yayınlandı.

2004’teki ilk filmde Parr ailesi kötü adamı yendikten sonra film yeraltından çıkan başka bir kötünün görüntüsü ile sona ermişti. Devam filmi de kaldığı yerden devam edecek. Orijinal film çok popüler olmasına rağmen yönetmen Brad Bird bile birkaç yıl öncesine kadar ikinci film için yeşil ışık yakındığını bilmiyordu.

Her ne kadar İnanılmaz Aile 2’nin (The Incredibles 2 - 2018) ilk teaser fragramı yayınlansa da filmin konusu ile ilgili hiçbir bilgi vermiyor. Tam Pixar işi yani. Ancak bunun yerine ilk filmde annesi Hele Parr’ın ısrarla “normal” bebek dediği, yani süper güçleri olmayan Jack-Jack’in tatlı, sevimli ve bir de gözlerinde lazer çıkan halini görüyoruz.

Açıkçası ben ilk filmi ve bu inanılmaz aileyi çok sevmişti. Şimdi de İnanılmaz Aile 2’yi (The Incredibles 2 - 2018) sabırsızlıkla bekleyeceğim. Filmin vizyon tarihi ise 15 Haziran 2018 olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder