Jim Carrey’in başrolü oynadığı gerilim filmi “Dark Crimes”ın fragmanı yayımlandı - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

14 Nisan 2018 Cumartesi

Jim Carrey’in başrolü oynadığı gerilim filmi “Dark Crimes”ın fragmanı yayımlandı


Haber: Javanshir Gadimov

Polonya-ABD yapımı olan polisiye, dram, gerilim filmi “Dark Crimes”ın fragmanı yayımlandı. Filmin başrolünde ise komedi filmleriyle bildiğimiz ünlü oyuncu Jim Carrey var.

Film gelecek hafta DirecTV’de yayımlanacak. ABD’de ise 18 Mayıs’ta sinemalarda gösterime girecek. Gösterime girmeden önce fragmanı yayımlanan film ise gerçek bir olaydan uyarlanmış. Filmin konusu 2008 yılında David Grann tarafında yazılan ve New Yorker’da yayımlanan “True Crimes – A postmodern murder mystery” (Gerçek Cinayetler - Bir post modern cinayet gizemi) başlıklı makaleye dayanıyor.

Yönetmenliğini Alexandros Avranas’ın yaptığı filmin başrollerinde Jim Carrey, Charlotte Gainsbourg, ve Marton Csokas var.

Filmin konusu ise şöyle: Carrey filmde Tadek isimli bir polis detektifini canlandırıyor. Tadek çözülememiş bir cinayet ile yazar Krystov Kozlow’un romanı arasındaki benzerlikleri görür. Tadek, Kozlow ve gizemli bir seks kulübü çalışanı olan kız arkadaşını takibe alırken, daha derin işlere bulaştığını öğrenir. Yeraltı seks, yalanlar, yolsuzluk bataklığında şoke edici gerçeği öğrenir.

Bu arada filmin çekimleri 2015 yılında bitmiş ve ilk gösterimi de 2016 yılında Varşova Film Festivali’nde yapılmıştı. ABD’de ise sinemalara önümüzdeki mayıs ayında girecek.

4 yorum:

  1. Harika bir şey olacak gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllar önce Carrey'in komedi sanarak sinemada bir filmini izlemiştik: Majectic. Komedi olmamasına rağmen beğenmiştim. Bunu da izleyip görmek lazım.

      Sil
  2. Jim Carrey gerilim filmlerinde oynamayı seviyor. Film neden bu kadar geç gösterime giriyor merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahminim Polonya/ABD yapımı olunca ABD'de gösterime girmesinde sıkıntı yaşanmış.

      Sil