Nereye baksam bu film var: Justice League: Adalet Birliği (2017) - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

13 Kasım 2017 Pazartesi

Nereye baksam bu film var: Justice League: Adalet Birliği (2017)


Son günlerde sinema, film sektörü ile ilgili hangi haber sitesine baksam bu film ile ilgili bir haber vardır mutlaka. Hangi filmden bahsedildiğini artık biliyorsunuz; Justice League: Adalet Birliği (2017).

Haberlerde sık sık, Justice League bu hafta vizyona giriyor, Justice League’den yeni poster, Justice League’den yeni fragram, vizyona girmeden mutlaka izleyin gibi haberler görürsünüz.

Çok fazla çizgi roman kahramanlarının yer aldığı sinema filmlerinin hayranı değilim, ancak bu filmle ilgili bu kadar çok haber görünce bir şeyler yazmak ihtiyacı duydum.

DC çizgi roman evreni ile ilgili filmler pek ilgimi çekmez dedim ama burada bir parantez açıp bu söylediğimin tek istisnasının “Hulk” ve bu süper kahramanın yer aldığı filmler olduğunu söyleyeyim. Belki de DC evreninde sevdiğim tek çizgi roman kahramanıdır.

Şimdi Justice League: Adalet Birliği (2017) filminin konusuna dönelim. Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice - 2016) filmindeki olaylardan birkaç ay sonra Superman’in insanlık için kendini feda etmesinden etkilenen Batman (Bruce Wayne) ve Wonder Woman (Diana Prince), The Flash, Aquaman ve Cyborg ile bir ekip kurarlar. Ekip Steppenwolf ve onun Parademons ordusu ile savaşacak.

Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J. K. Simmons and Ciarán Hinds.

Justice League: Adalet Birliği (2017) 17 Kasım 2017’de vizyona giriyor.

Film Zack Snyder tarafından yönetildi ve artık devam filmi için de çalışmalar yapılıyor. Devam filmi Adalet Birliği: Bölüm 2 (Justice League Part Two) için vizyon tarihi bile açıklandı: 2019. Umarım DC evreni ve kahramanlarını sevenler umduklarını bulurlar bu filmde.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder