Yönetmeninden yeni Maymunlar Cehennemi filminin konusuyla ilgili açıklama - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

19 Şubat 2020 Çarşamba

Yönetmeninden yeni Maymunlar Cehennemi filminin konusuyla ilgili açıklama

Yönetmeninden yeni Maymunlar Cehennemi filmi ile ilgili açıklama


Yeni Maymunlar Cehennemi (Planet of the Apes) filminin yönetmeni Wes Ball, serinin bir sonraki filminin üçlemedeki olayların devamını anlatacağını söyledi. Çünkü film ile ilgili reboot (yeniden yapım) olacağı ile ilgili basında söylentiler yer almıştı.

Yönetmeninden yeni Maymunlar Cehennemi filmi ile ilgili açıklama


Maze Runner (Labirent) filminin de yönetmenliğini yapan Wes Ball, yeni Maymunlar Cehennemi filmi ile ilgili haberlerden sonra Twitter üzerinden açıklama yaptı. Tweetinden haberi yapan gazetecilere bir nevi sitemde bulunuyor ve haberi yapmadan önce olayı bilen adamlara sormamalarını eleştiriyor.

Daha fazla: Matrix 4 filmi hakkında her şey - Ne zaman çıkacak? Fragmanı ve diğer ayrıntılar

Wes Ball şunları yazdı: “Hiçbir zaman gazetecilerin olay hakkında bilgi sahibi kişilere ulaşması bu kadar kolay olmamıştı. Ancak yine de bu günlerde bilgileri kontrole etmek istemiyorlar. Buna rağmen merak etmeyin sürprizi bozmayacağım. Yine de Sezar’ın mirasının devam edeceğini söylemek güvenli olur.”



Ball, geçtiğimiz Aralık ayında serinin yeni projesinin yönetmeni olarak duyurulmuştu. Yönetmen olarak ilk açıklamalarında, “seriye bir şey katabileceğini ve özel bir şey sunabileceğini düşünürse yapmaya karar vereceğini” belirtmişti. Ardından ise “bu film serisi için harika bir bölüm olacak şekilde şekillenen fikirlerimiz var” ifadelerini kullanmıştı.

Daha sonra ise film ile ilgili başka ayrıntılar açıklanmamıştı. Ancak bundan sonra mutlaka olacak. Özellikle de serinin son filmi “War of the Planet of the Apes”in (Maymunlar Cehennemi: Savaş - 2017) eleştirmenlerden çok iyi bir not almasından sonra bir sonraki film ile ilgili de beklentiler yüksek olacak. Söz konusu son filmde Caesar karakterini Andy Serkis oynamıştı.

Son Maymunlar Cehennemi filmini yöneten Matt Reeves ise şimdilerde tüm dikkatini başrollerde Robert Pattinson’un olduğu Batman filmine veriyor. Bu filmin hem yönetmenliği hem de senaryo yazarlığını yapacak.

Film incelemesi: Maymunlar Cehennemi 3: Savaş (War For The Planet Of The Apes - 2017)

Maymunlar Cehennemi (Planet of the Apes) serisi


Yönetmeninden yeni Maymunlar Cehennemi filmi ile ilgili açıklama


Son olarak Maymunlar Cehennemi (Planet of the Apes) serisinin önceki filmlerini kısaca hatırlayalım

Daha önce çok Maymunlar Cehennemi filmi çekildi. Son üçleme ise aynı konu üzerinden ilerliyor. Caesar önderliğinde maymunların yeni bir tür olarak ortaya çıkmasını anlatıyor. Son üç film şöyle:

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes) (2011)
Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes) (2014)
Maymunlar Cehennemi: Savaş (War for the Planet of the Apes) (2017)

Kaynak: RadioTimes

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder