Vin Diesel: Son Cadı Avcısı’nın devam filmi üzerinde çalışılıyor - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

16 Mart 2020 Pazartesi

Vin Diesel: Son Cadı Avcısı’nın devam filmi üzerinde çalışılıyor

Vin Diesel: Son Cadı Avcısı’nın devam filmi üzerinde çalışılıyor


Vin Diesel’in başrollerde olduğu Son Cadı Avcısı (The Last Witch Hunter) filmi 2015 yılında çıkmıştı. Gişe hasılatı verilerine göre film başarısız kabul ediliyor. Çünkü 90 milyon dolar bütçeli film dünya genelinde ancak 147 milyon dolarlık bir hasılat yapabilmişti.

Öyle görünüyor ki söz konusu hasılata rağmen Lionsgate filmden umudunu kesmedi. Bu aksiyon ve fantastik filmin devamı gelebilir.

Vin Diesel: Son Cadı Avcısı’nın devam filmi üzerinde çalışılıyor


Son filmi Bloodshot ile ilgili Collider’e konuşan Vin Diesel, stüdyonun aktif bir şekilde Son Cadı Avcısı (The Last Witch Hunter) filminin devamı üzerinde çalıştığını söyledi. Şu an filmin senaryosunun yazıldığını kaydetti.

Vin Diesel: Son Cadı Avcısı’nın devam filmi üzerinde çalışılıyor


Vin Diesel şunları söyledi: “Last Witch Hunter çıktığında gişelerde beklenen etkiyi yapamadı. Eskiden böyle bir şey olduğunda ‘Hadi artık başka bir şeye odaklanalım’ denilirdi. Şimdi ise filmler bir şekilde geri dönmesini biliyor. Lionsgate de gelerek şunu dedi: ‘Bir sonraki film için senaryo yazarı görevlendirdik.’ Güzel bir şey… Yakın bir zamanda yaşanan bir gelişme. Last Witch Hunter’ı anmanız da ilginç oldu. Çünkü Lionsgate ile görüşüyorum ve stüdyo aktif bir şekilde Last Witch Hunter devam filmini geliştiriyor.”

Daha fazlası: En iyi Arnold Schwarzenegger filmleri - Oyuncunun 10 muhteşem filmi

İlk Son Cadı Avcısı filmini Breck Eisner yönetmişti. Diesel de filmde bir Orta Çağ şövalyesini canlandırıyordu. Bu şövalye sonsuz bir yaşam ile lanetlenir. Görevi ise insanlar ve cadılar arasındaki düzeni korumakla görevlendirilmiş kadim bir düzen için çalışmak. Filmin oyuncu kardosu arasında ayrıca Elijah Wood, Rose Leslie, Julie Engelbrecht ve Michael Caine bulunuyor.

Sonuçta Vin Diesel hayranları ve filmin devamını görmek isteyenler için iyi bir haber. Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Daha fazlası: Martin Scorsese’ye göre her film yapımcısının izlemesi gereken 85 film listesi

Kaynak: FlickeringMyth

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder