ABD Başkanı Donald Trump'ın rol aldığı filmleri biliyor musunuz? - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

7 Şubat 2020 Cuma

ABD Başkanı Donald Trump'ın rol aldığı filmleri biliyor musunuz?

ABD Başkanı Donald Trump'ın rol aldığı filmleri biliyor musunuz?


Donald Trump, son birkaç yıldır dünyanın en çok konuşulan isimlerinden biri. Çünkü son seçimlerde ABD Başkanı olmuştu. Bunun dışında bir de çok zengin bir işadamı. Ayrıca başkan olmadan önce de kameralar karşısına çıkmayı seven bir isim. Belki dikkatinizi çekmemiş ya da duymamışsanız söyleyeyim, daha önce bir dizi filmde rol aldı.

İlk defa duyanlar için şunu söyleyeyim. Evet, şu an ABD Başkanı olan, siyasetçi kimliğine bürünen ünlü iş adamı ve zengin bir kişi olan Donald Trump çok sayıda filmde küçük de olsa roller aldı. Benim bildiğim ve ilk aklıma gelen “Home Alone 2: Lost in New York” (Evde Tek Başına 2) filmi.

Donald Trump'ın rol aldığı filmler


Aslında IMDb’e bakmanız size bir fikir verecek. IMDb’e göre Donald Trump 20 yapımda yapımcı olarak görünüyor. Bunun dışında tam 22 yapımda da oyuncu olarak roller almış.

En ilginç yanı ise Trump bu filmlerin çoğundan kendisi olarak rol alıyor. Trump’ın rol aldığı filmlerden birkaçını şöyle sıralayabiliriz.

Daha fazlası: Ucuz Roman (Pulp Fiction - 1994) ve Tarantino’nun filmleri üzerine


  • Ghosts Can't Do It (1989)
  • Home Alone 2: Lost in New York (1992)
  • The Little Rascals (1994)
  • Across the Sea of Time (1995)
  • Eddie (1996)
  • The Associate (1996)
  • Celebrity (1998)
  • Zoolander (2001)
  • Two Weeks Notice (2002) 


Filmler dışında bir de çok sayıda TV yapımlarında da rol aldı Trump. Kısacası çok renkli bir şahsiyeti var ve daha başkan olmadan önce kameralar karşısında olmayı çok seviyordu.

Trump’ın rol aldığı filmlerdeki sahnelerine bakalım:



Tabii bu aralar sürekli kameralar karşısında ama bir ABD Başkanı olarak en çok protesto edilen bir siyasetçi diyebiliriz. Trump nasıl bir başkan diye sorarsanız ünlü oyuncu Robert De Niro’nun canlı yayında bir ödül töreninde sahneye çıkarak “F… Trump” demesi aklıma gelir ilk önce. Ayrıca başkanlıktan azil süreci de yaşayan ve tabii şu an itibariyle soruşturma sonucu aklanan bir başkan aynı zamanda.

Daha fazlası: 2017 yılının en iyi filmlerinden: Kapan (Get Out - 2017)

Son olarak yakın bir zamanda Trump’ın konuşmalarından derlenen böyle bir müzikli videoya denk geldim. Kim yapmışsa gayet iyi bir iş çıkarmış diyebiliriz. Buna da göz atın. Aslında ben zevk alarak izledim.

Yazıyı beğendiyseniz arkadaşlarınız ile de paylaşın. Bu da söz konusu müzik klipi. Keyifli izlemeler ve dinlemeler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder