İzleyiciler Adam Sandler filmlerini çok sevdi - Netflix dört tane daha yapacak - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

1 Şubat 2020 Cumartesi

İzleyiciler Adam Sandler filmlerini çok sevdi - Netflix dört tane daha yapacak

İzleyiciler Adam Sandler filmlerini çok sevdi


Netflix kullanıcıları Adam Sandler filmlerini izlemek için toplamda 2 milyar saat harcadı. Bu tam da 228,000 yıl yapıyor. İlk Netflix orijinal Adam Sandler filmi 2015 yılında çıkmıştı. Ünlü oyuncunun filmleri bu kadar popüler olunca, medya servis sağlayıcısı ve yapın şirketi Netflix, dört Sandler filmi yapmak için anlaşmayı uzattı. Bunu şirket Cuma günü duyurdu.

İzleyiciler Adam Sandler filmlerini çok sevdi


Netflix, izleyicilerinin tercihlerini göz önüne alarak Sandler ve onun Happy Madison Productions şirketi ile olan sözleşmeyi yeniledi. Daha önce ise altı filmlik bir sözleşme yapılmıştı. Bu filmler ise Netflix’in sunduğu en popüler filmlerden olduklarını gösterdiler.

Peki, Sandler’in filmleri Netflix’te ne kadar popüler? Netflix, yeni ölçüm standartlarına göre ünlü oyuncunun son filmi “Murder Mystery”nin çıkmasından geçen dört haftada 83 milyon evde izlendiğini bildiriyor. Gayet iyi bir istatistik olduğunu söyleyebiliriz.

Benzer: Enerjik hareketleri ve ilginç mimikleri ile dikkat çeken Fransız aktör ve komedyen: Louis de Funes

Netflix dört tane daha yapacak


Netflix şimdiye kadar altı orijinal Adam Sandler filmi yaptı. Bunlar şöyle: The Ridiculous 6, The Do-Over, Sandy Wexler, The Week Of ve Murder Mystery. Bir de bu yıl ilerleyen aylarda yayımlanacak olan aile filmi Hubie Halloween var.

Sandler’in son filmi “Uncut Gems” ABD dışında dünyanın her yerinde Cuma gününden itibaren yayımlanmaya başlandı. ABD’de ise dağıtımcı A24, filmi sinemalarda göstermeye başladı. ABD izleyicileri filmi Netflix üzerinden önümüzdeki Mayıs ayından itibaren izlemeye başlayacak.

Durum böyle olunca Netflix dört tane daha Sandler filmi yapma kararı aldı. Yani yeni filmlerden de yaklaşık 1 milyar saat izlenme gelebilir.

Komedi: En iyi Sovyet filmleri: Elmas El (Бриллиантовая Рука - 1968)

Adam Sandler kimdir?


1966 doğumlu Sandler, Amerikalı bir oyuncu, komedyen, yapımcı ve senaristtir. 2003 yılında Golden Globes’a aday gösterilmişti. Daha çok komedi türü filmleri ile biliniyor ancak aktörün rol altığı drama türü filmler ve buradaki oyunculuğu olumlu eleştiriler almıştı.

Bu da oyuncunun filmlerinden derlenmiş en iyi sahneler.


Sizin izlediğiniz ve beğendiğiniz Sandler filmi hangisi? Yorumda paylaşmayı unutmayın. 

Kaynak: Cnet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder