Matrix 4 filminin çekimleri başladı: İlk görüntü yürekleri ağza getiriyor - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

17 Şubat 2020 Pazartesi

Matrix 4 filminin çekimleri başladı: İlk görüntü yürekleri ağza getiriyor

Matrix 4 filminin çekimleri başladı: İlk görüntü yürekleri ağza getiriyor


Matrix serisinin yıllar sonra yapılan dördüncü filminin çekimleri başlamış görünüyor. Amatör kameralar tarafından yakalanan film çekimlerinden kareler ise Matrix 4’ün de önceki yapımlar gibi heyecanlı olacağını vaat ediyor.

Filmin çekimleri yeni başladı ve henüz ne bir fragman ne de bir poster var. Ama sosyal ağlarda paylaşılan bir görüntü, çekimlerin nasıl yapıldığı ile ilgili bize bir fikir veriyor.

Matrix 4 filminin çekimleri başladı


Twitter’de paylaşılan bir videoda, yüksek bir binanın üzerinde yapılan çekimleri görüyoruz. Ardından iki kişi binanın üzerinden atlıyor. Tabii güvenlikleri için iplerle bağlı bir düzenek de var. Ancak yine de öyle bir olsa böyle bir şey yapmak cesaret ister.

Binadan atladıktan sonra söz konusu siyah giyimli iki kişi bir süre düşüyor ve ardından el ele tutuşuyorlar. Sonra da yine bu ipler ile yukarıya çekiliyorlar. İşte o görüntüler:



Bu videoda kimin olduğu bilinmiyor. Aktörler mi yoksa dublörler mi o da belli değil. Ama Matrix filmlerinde görmeye alışık olduğumuz siyah giysiler içindeler. İlk bakışta Neo ve Trinity olabileceği düşüncesi akla geliyor. Söz konusu video San Francisco’da çekildi.

Bu arada Matrix filmi ne zaman çıkacak, konusu ne diyer merak ediyorsanız, bu ve bütün diğer ayrıntılara aşağıdaki bağlantıda yer alan yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Daha fazlası: Matrix 4 filmi hakkında her şey - Ne zaman çıkacak? Fragmanı ve diğer ayrıntılar


Matrix 4 filminin çekimleri başladı: İlk görüntü yürekleri ağza getiriyor


Kaynak: CinemaBlend

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder