Disney’in fantastik macera filmi “Artemis Fowl”un ilk fragmanı - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

2 Mart 2020 Pazartesi

Disney’in fantastik macera filmi “Artemis Fowl”un ilk fragmanı

Disney’in fantastik macera filmi “Artemis Fowl”un ilk fragmanı


Disney’in fantastik macera filmi “Artemis Fowl”un ilk fragmanı bugün yayımlandı. Film, Eoin Colfer’in çok sevilen kitap serisinden uyarlanma. Oscar adayı Kenneth Branagh tarafından yönetilen film, aynı zamanda kitabın ilk beyaz perde uyarlaması. Yani serinin hayranları sonunda filmine de kavuşuyor.

Disney’in fantastik macera filmi “Artemis Fowl”un ilk fragmanı


Disney, film ile ilgili yaptığı basın duyurusu ile birlikte ilk poster ve ilk fragmanı da yayımlandı. Ayrıca filmin konusuyla da ilgili bilgi veriliyor.

Disney’den yapılan açıklamada şöyle deniliyor: “Eoin Colfer'ın sevilen kitabı temel alınarak yapılan Disney yapımı “Artemis Fowl”, soyu çok eski bir dahi suçlular ailesinden gelen 12 yaşındaki dahi Artemis Fowl'in yolculuğunu anlatan fantastik, büyüleyici bir macera. Ana karakter, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan babasını bulmak istiyor. Sadık koruyucusu Butler'ın yardımıyla Artemis babasını  bulmak için yola koyulur ve bunu yaparak eski, yeraltı medeniyetini, yani perilerin inanılmaz gelişmiş dünyasını ortaya çıkarır. Babasının ortadan kaybolmasının bir şekilde gizli peri dünyası ile ilgili  olduğunu düşünen kurnaz Artemis, tehlikeli bir plan oluşturur. O kadar tehlikeli ki, nihayetinde kendisini tamamen güçlü perilerle tehlikeli bir akıl savaşında buluyor.”

Daha fazlası: Fantastik çocuk filmi “The Secret Garden” - Yeni fragmanı

Filmde Artemis Fowl’u 12 yaşındaki Ferdia Shaw canlandırıyor. Aynı zamanda onun ilk filmi. Fragmanda da filmin kahramanını takım elbise ve güneş gözlükleri ile görüyoruz ki kitabını okuyanlara tanıdık gelecek. Genç Artemis’in babası rolünü ise Colin Farrell oynuyor. Filmin oyuncu kadrosu arasında ise Judi Dench, Josh Gad, Lara McDonnell, Tamara Smart, Nonso Anozie, Josh McGuire, Nikesh Patel ve Adrian Scarborough var.

İşte, Disney’in fantastik macera filmi “Artemis Fowl”un ilk fragmanı. ABD’de Mayıs sonu vizyona girecek film, Türkiye’de ise 12 Haziran 2020 tarihinde gösterime girecek.



Daha fazlası: Yönetmeninden yeni Maymunlar Cehennemi filminin konusuyla ilgili açıklama

Artemis Fowl filminin posteri


Disney’in fantastik macera filmi “Artemis Fowl”un ilk fragmanı


Kaynak: Awards Circuit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder