Yeni James Bond filmi “No Time To Die”ın başına gelmedik kalmadı - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

8 Mart 2020 Pazar

Yeni James Bond filmi “No Time To Die”ın başına gelmedik kalmadı

Yeni James Bond filmi “No Time To Die”ın başına gelmedik kalmadı


Yeni James Bond filmi “No Time To Die”ın şansı yaver gitmiyor. İlk önce filmi vizyon tarihi Corona virüsü nedeniyle ertelendi. Şimdi bu ertelemenin stüdyoya maliyetinin en az 30 milyon dolar olduğu belirtiliyor. James Bond karakterini canlandıran aktör Daniel Craig’den de bir açıklama var.

Yeni James Bond filmi “No Time To Die”


Corona virüsü salgını dünyada etkilemedik sektör bırakmadı. Bunlardan biri de sinema sektörü. Geçen yazımızda bir Jackie Chan filminin gösteriminin Çin’de belirsiz bir tarihe kadar ertelendiğini bildirmiştik. En büyük endişe insanların toplu olduğu yerlerde salgının daha fazla yayılması. Bir de salgının sokakları bile boş bıraktığı yerlerde filme kimsenin gitmeyeceği endişeleri de var.

İlgili yazı: Jackie Chan Corona virüsü kaptı ve karantinaya alındı söylentisi

Bu sefer benzer bir haber İngiltere’den. Yeni James Bond filmi “No Time To Die”ın 3 Nisan’da olan vizyon tarihi yedi ay ertelendi. Sebep ise Corona virüsü salgını. Bununla da bitmiyor. Bu ertelemenin MGM’e maliyetinin 30-50 milyon dolar arasında olduğunu kaynaklar söylüyor.

Şimdi ise filmin İngiltere’de Ekim’de, diğer ülkelerde ise Kasım’da vizyona girmesi planlanıyor. Yani Corona virüsü bir kez daha bu planları alt üst etmezse tabii.

Corona virüsü Çin’de 70,000, İtalya’da ise 800 sinema salonunun kapanmasına sebep oldu. Vizyon değişikliğinin “No Time To Die”ın gişe hasılatını da etkilemesi bekleniyor. Ayrıca tarih değişikliğinin de stüdyoya 30-50 milyon dolar arasında ek bir maliyeti de var.

Benzer: Corona virüs gibi salgınları önceden tahmin eden filmler

Daniel Craig: No Time To Die son James Bond filmim

Yeni James Bond filmi “No Time To Die”ın başına gelmedik kalmadı


Bu arada aktör Daniel Craig de “No Time To Die”ın oynadığı son James Bond filmi olacağını söyledi. Bu yöndeki niyetini NBC’deki bir program sırasında dile getirdi.

Kaynak: SkyNews

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder