Jackie Chan Corona virüsü kaptı ve karantinaya alındı söylentisi - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

6 Mart 2020 Cuma

Jackie Chan Corona virüsü kaptı ve karantinaya alındı söylentisi

Jackie Chan Corona virüsü kaptı ve karantinaya alındı söylentisi


Dünyanın bir numaralı gündemlerinden birini Corona virüsü (COVID-19) salgını oluşturuyor. Durum böyle olunca söylentiler ile haberler kol kola yayılıyor. Corona virüsü ile ilgili böyle bir söylenti bu sefer ünlü Çinli oyuncu ve aksiyon filmlerinin yıldızı Jackie Chan ile ilgili çıktı.

Jackie Chan Corona virüsü kaptı ve karantinaya alındı söylentisi


Söylentilere göre Jackie Chan Corona virüsü kaptı ve karantinaya alındı. Ancak buna rağmen Chan sosyal medya hesabı üzerinden bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını yazdı.

Jackie Chan’in ilgili mesajı şöyle: “Öncelikle bu fırsatı değerlendirerek herkese benim için endişelendiklerinden dolayı “teşekkür ederim” demek istiyorum! Çok sağlıklı ve güvendeyim. Karantinaya alınmadım. Arkadaşlarımdan iyi olup olmadığımı soran birçok mesaj aldım. Sevginiz ve endişeniz için teşekkür ederim! Bu çok zor zaman zarfında dünyanın dört bir yanındaki hayranlardan çok özel hediyeler aldım. Yüz maskeleri için teşekkürler. Çok düşüncelisiniz. Personelimden en çok ihtiyaç duyanlara resmi organizasyonlar aracılığıyla bu hediyelerinizi bağışlamalarını istedim. Teşekkür ederim!”

Benzer: Çin’deki corona virüs salgınını yıllar önce anlatan film: Salgın (Contagion - 2011)

Jackie Chan Corona virüsü kaptı ve karantinaya alındı söylentisi


Öyle görünüyor ki Jackie Chan Corona virüsü hastalandığına yakalandı söylentileri bazı hayranlarını endişelendirmiş. Sonuçta Jackie Chan’in de mesajında belirtti gibi ona yüz maskesi gönderenler de olmuş. Ancak ünlü oyuncu bu maskeleri bağışlamayı tercih etti. Ayrıca şu an çok sağlıklı.

Benzer: Corona virüs gibi salgınları önceden tahmin eden filmler

Yakın bir zamanda Jackie Chan’in sağlığı bir kez daha endişe konusu olmuştu. Son filmi Vanguard’ın çekimlerinde bir jet ski olayı sırasında Jackie Chan su altına bir taşın altına sıkışmıştı. Bir başka tesadüf ise şu ki söz konusu filmin Ocak’ta yapılması beklenen gösterimi Corona virüsü salgını dolayısıyla belirsiz bir tarihe kadar ertelendi.

Kaynak: CinemaBlend

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder