Kirk Douglas 60 milyon dolarlık servetini bağışlamış - Oğlu Michael Douglas’a tek kuruş yok - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

23 Şubat 2020 Pazar

Kirk Douglas 60 milyon dolarlık servetini bağışlamış - Oğlu Michael Douglas’a tek kuruş yok

Kirk Douglas 60 milyon dolarlık servetini bağışlamış - Oğlu Michael Douglas’a tek kuruş yok


Hollywood’un efsane isimlerinden Kirk Douglas geçtiğimiz günlerde 103 yaşında vefat etmişti. Öyle görünüyor ki ölümünden sonra da adından “efsane” diye bahsedilmesini bilmiş. Çünkü yaklaşık 60 milyon dolarlık servetini hayır kurumlarına bağışlamış.

Kirk Douglas 60 milyon dolarlık servetini bağışlamış


Kirk Douglas, 5 Şubat 2020 tarihinde 103 yaşındayken vefat etmişti. Hollywood yıldızı yaşarken de çok cömert ve hayır seven birisi olarak biliniyordu. Ölümünden sonra da bu mirasını devam ettirmiş görünüyor.

Kirk Douglas, 61 milyon dolarlık servetini farklı hayır kuruluşları arasında dağıttı. 50 milyon dolar Douglas Vakfı’na gitti. Oyuncunun geride bıraktığı servetin geri kalanını alanlar arasında “St Lawrence University” var. Burada azınlık ve yetersiz koşullara sahip öğrenciler için burs sağlanıyor. Bağış yapılan diğer kurumlardan bazıları ise şöyle: Canlı performans mekanı olarak restore edilen harap bir sinema salonu olan Culver City'deki Kirk Douglas Tiyatrosu ve Los Angeles Çocuk Hastanesi.

Daha fazlası: Spartaküs rolü ile ünlü Hollywood yıldırı Kirk Douglas 103 yaşında hayatını kaybetti

Oğlu Michael Douglas’a tek kuruş yok


Kirk Douglas’ın oğlu Michael Douglas da bir Hollywood yıldız. Ancak oğlu için tek kuruş bırakmamış. Zaten oğlunun babasından kalacak paraya da ihtiyacı yok.

2020 itibariyle Michael Douglas’ın toplam servetinin 300 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Yani öyle paraya ihtiyacı olan birisi değil.

Kaynak: Mirror

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder