Transformers yeni bir animasyon üçlemesi ile geliyor - İşte, ilk fragman - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

24 Şubat 2020 Pazartesi

Transformers yeni bir animasyon üçlemesi ile geliyor - İşte, ilk fragman

Transformers yeni bir animasyon üçlemesi ile geliyor - İşte, ilk fragman


Yeni bir Transformers üçlemesi geliyor. Bu sefer animasyon türü olacak bu filmler “Transformers: War For Cybertron: Siege” isimli ilk film ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Transformers yeni bir animasyon üçlemesi ile geliyor


Temmuz 2018’de “Transformers: Prime Wars” üçlemesinin bitmesinden sonra bu sefer de Hasbro’nın prodüksiyon stüdyosu Allspark ve Netflix, yeni bir animasyon film serisinin duyurusunu yaptı. Üçlemenin ismi ise “War for Cybertron” (Cybertron için Savaş).

Netflix için yapılacak bu animasyonun yönetmenliğini John Derderian yapacak. Derderian şöyle diyor: “Transformers’in bu başlangıç hikayesinde, Cybertron'un geniş evrenini izleyicilerin daha önce hiç görmediği şekilde keşfedeceğiz. Hem mevcut hayranlar hem de seriyi ilk kez izleyecekler büyük zevk alacak.”

İşte yeni yapımdan ilk fragman:



Üçlemenin ilk filminin alt başlığı “Siege” (Kuşatma) ve söylenenlere göre Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki sivil savaşın son saatleri ile başlıyor. Optimus Prime ve Megatron, halklarını birleştirerek dünyalarını kurtarmak istiyorlar. Ancak her ikisinin de kendi şartları var.

Bu çatışmayı bitirmek için Megatron, Allspark’ı kullanmayı düşünmeye başlar. Allspark, Cybertron’daki tüm hayatın kaynağı ve gücü. Bunu kullanarak Autobotları değiştirmek istiyor. Sonuçta hepsi Decepticon olacağına göre birlik de sağlanmış olur.

Daha fazlası: 2017’nin en kötü 13 filmi (Transformers 5: Son Şövalye de dahil)

Transformers yeni bir animasyon üçlemesi ile geliyor - İşte, ilk fragman


Serinin ilk bölümünü FJ DeSanto çekecek. Ekipte yazarlar arasında ise George Krstic (Megas XLR), Gavin Hignight (Transformers: Cyberverse) ve Brandon Easton (Transformers: Rescue Bots, Agent Carter) var. DeSanto daha önce de bu seride çalıştı. Çalıştığı filmler arasında Transformers: Titans Return ve Transformers: Power of the Primes bulunuyor.

2018’deki spin-off Bumblebee filmini bir kenara bırakırsak, animasyon olmayan son Transformers filmi “The Last Knight” ABD gişe hasılatı olarak en düşük seviyeden açılış yapmıştı. Yine de bu seride yapılabilecek daha çok fazla film olduğu düşünülüyor. Michael Bay, 2017’de MTV’ye yaptığı açıklamada, “Yazılan 14 hikâye var ve aralarında iyileri bulunuyor.” demişti.

Daha fazlası: Sylvester Stallone ve Michael Bay “Little America” filmi için bir araya geliyor

Kaynak: NME

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder