Sylvester Stallone ve Michael Bay “Little America” filmi için bir araya geliyor - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

12 Şubat 2020 Çarşamba

Sylvester Stallone ve Michael Bay “Little America” filmi için bir araya geliyor

Sylvester Stallone ve Michael Bay “Little America” filmi için bir araya geliyor


Sylvester Stallone, Rocky, Rambo, Cehennem Melekleri ve bir dizi başka aksiyon filmleri ile bildiğimiz ünlü aktör, senaryo yazarı ve yapımcı. Stallone 73 yaşında ancak öyle görünüyor ki emekli olma niyetinde değil. Çünkü haberlere göre yeni bir film için kolları sıvadı.

Michael Bay ise yüksek bütçeli aksiyon filmlerin yapımcısı ve yönetmeni olarak biliniyor. Ayrıca filmlerinde hızlı kurguyu, bol hareketi, kendine has görsel efektler ve bol patlamalar kullanmayı seviyor. Transformers, Bad Boys gibi serilere imza atan bir yönetmen. Bay ile Stallone, bir film için bir araya geliyor.

Sylvester Stallone ve Michael Bay distopya türü “Little America” filmi için bir araya geliyor 


Sylvester Stallone ve Michael Bay’in bir arada olacağı filmin ismi “Little America”. Gelecekteki distopya türü bir dünyayı konu ediniyor. Bir bilim kurgu filmi olan bu yapımda Stallone eski bir askeri canlandıracak. Asyalı bir milyarder, kızını bulması için bu eski askeri tutar.

Little America ise Hong Kong’da duvarla çevrili çok tehlikeli bir bölge. Birçok Amerikalı bu bölgeden kaçmış. Stallone’nin canlandırdığı ana karakter ise kayıp kızın çok yetenekli kız kardeşi ile söz konusu bölgenin “karanlık” sokaklarında aramalar yapacaklar.

Gelecek filmler: Matrix 4 filmi hakkında her şey - Ne zaman çıkacak? Fragmanı ve diğer ayrıntılar

Sylvester Stallone ve Michael Bay “Little America” filmi için bir araya geliyor


Bu film projesinin 1981 yapımı John Carpenter’in kült filmini anımsattığı da ifade ediliyor. Bir klasik olarak görülebilecek aksiyon-gerilim türü “Escape From New York”un başrollerinde Kurt Russell oynamıştı.

Bay, projede şirketi Platinum Dunes ile yönetici yapımcı olarak görev alacak. Balboa Productions ve AGC Studios da yapımcılar arasında. Senaryoyu yazan Rowan Athale’in hem de yönetmen olması bekleniyor.

Bu aksiyon gerilim türü filmin çekimlerinin bu yaz başlaması planlanıyor.

Sylvester Stallone’nin son filmleri ve gelecek projeler

Sylvester Stallone ve Michael Bay “Little America” filmi için bir araya geliyor


İtalyan bir boksörü oynadığı “Rocky” filmi ile ün kazanan aksiyon filmlerinin efsanevi ismi Sylvester Stallone en son John Rambo rolü ile “Rambo: Last Blood” (Rambo: Son Kan) filmi için kameralar karşısına geçmişti.

Tabii yeni projeye başlamadan önce Stallone, Julius Avery’nin “Samaritan” filmindeki işlerini tamamlamalı. “Samaritan”, yirmi yıl önce destansı bir savaştan sonra kaybolduğu düşünülen bir süper kahramanın aslında hala etrafta olabileceğini öğrenen genç bir çocuğa odaklanan bir film.

Gelecek filmler: Başrollerde Mel Gibson ve Danny Glover’in olduğu “Cehennem Silahı 5” geliyor

Gelecek projeleri arasında ise “Tough As They Come” var. Film Travis Mills isimli bir askerin hikâyesini anlatıyor ve Stallone burada hem rol alacak hem de yönetmenlik yapacak.

Travis Mills, Afganistan'da 25. doğum gününden dört gün önce dört uzvunu kaybeden bir asker. Eve döndüğünde üvey babasıyla uzlaşmalı, kol ve bacakların yerine takılacak protezlerle yaşamayı öğrenmeli.

Kaynak: HEYUGUYS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder